dagens träning 26/7

large-21

Idag vid tio tiden ringde Simon och väckte mig så vi bestämde att vid elva skulle vi försöka igen med att köpa gym kort. Denna gång gick det bättre så vi körde ett spinningpass på 30 minuter. Jag var tvungen att gå av och vila lite ibland då jag tycker det gör väldigt ont att sitta på dem där sadlarna. Men annars gick det bra. När vi var klara så kom Robin och hämtade mig och när jag kom hem fyllde jag på med lite mat, korvstråganoff som var kvar sen igår och tog en dusch. Sen har jag varit hemma hos min syster Isabelle en stund och tog en promenad med dem på ungefär 40 minuter.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “dagens träning 26/7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>