Söndag 28 juli 2013

Bild 2013-01-26 kl. 20.15 #3

Och så började helgen gå mot sitt slut.. Inte för att det spelar någon stor roll för mig eftersom jag har sommarlov men det kan ändå vara skönt med helg, tillexempel för att man kan hitta på saker, att jag får spendera lite mer tid med Robin eftersom att han jobbar under veckorna och sen får man ju även unna sig något gott. Precis som jag gjorde i Fredags. Den här helgen har jag hunnit med en del grejer, I fredags följde jag med Robin till Karlskoga och spenderade natten där och sedan så var jag kvar hela dagen för att titta på när han körde motorcykel. Idag har jag haft fullt upp med först gym, i en och en halv timme. Då jag var med och hjälpte min syster och min bror med träningen. Visade övningar och sa vad dem skulle göra. När vi var klara så gick dem hem och jag gymmade lite själv. Sedan har jag bakat pizzabullar, lagat tacos, städat, duschat och kollat på lite serier. Nu ska jag fortsätta med mina serier och fixa i ordning lite kvällsmat! :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Söndag 28 juli 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>