Dagens träning 30/7

tumblr_mj705xUlJX1r6u05ro1_1280_large

 

Idag träffade jag min bror Simon vid tio utanför gymmet. Jag hade planerat att bara vara med och säga vad han skulle göra och försöka peppa honom just för att jag ska träna till kvällen. Men när vi kom dit så bestämde jag mig för att vara med och köra lite kondition. Och eftersom varken jag eller Simon orkar springa så speciellt långt eller länge så sprang vi 1 minut och gick i 2 minuter. och sedan sprang vi igen 1 minut och gick 2 minuter och så fortsatte vi i 30 minuter.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>