You can have results or excuses not both

large-20

Som vissa kanske har förståt så har min bror bestämt sig för att försöka komma i form. Så därför har jag försökt börja hjälpa honom vilket jag gör både för hans skull och för min egen skull eftersom att jag utbildar mig till pt så är det bra träning även för mig. Jag får öva på att lägga upp träningsprogram och planerar träning osv. Nu var det ungefär nio dagar sedan vi började med träningen och under dem nio dagarna har vi träffats och tränat åtta dagar. Alltså förra veckan vilade han endast en dag men vi körde ändå inte så hårt utan träningen bestod mest utav promenader, hinderbana, intervaller och ett pass med lite styrka. I fredags köpte vi båda gym kort och har nu börjat köra på gym istället för ute. På gymmet har vi hunnit med ett spinning pass, ett överkropps pass, ett underkropps pass och idag körde vi intervaller på löpbandet och gick igenom lite maskiner så han vet vad han kan göra när han tränar själv någon gång. I morgon är det vilodag för hans del och på torsdag kör vi igång igen. Tills dess ska jag fixa ihop nya program och planera in träning.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>