besttransport

http://besttransport.se är ett företag som finns tillhands dygnet runt, året om och transporterar all sorts gods samma dag eller över natten. Vilket kan vara jätte bra när du behöver någonting eller ska skicka något snabbt och enkelt utan krångel. Dem ser till att din försändelse hämtas och lämnas på bästa sätt och alla förare är utbildade, uniformerade och legitimerade så att alla parter ska känna sig trygga.

 Det finns olika bud att välja mellan så att du får det som passar dig bäst. Här är dem olika:

Panik budet betyder att närmaste bil/cykel hämtar och kör direkt för leverans
2- timmars budet betyder att dem hämtar och lämnar inom två timmar
4 – timmars budet betyder att dem hämtar och lämnar inom 4 timmar
Under dagen budet betyder att bokning före klockan 10 levereras före klockan 17
Jour budet betyder att transporter som beställs eller utförs under helger och helgfria vardagar mellan 18-07

 bud

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>