Onsdag 31 juli 2013

Idag vaknade jag klockan tio och har sedan dess legat kvar i sängen och bara tagit det lugnt. Kollat på skilda världar och fixat lite med datorn. Annars så brukar jag ju ha kommit hem från gymmet vid den här tiden men eftersom att min bror har vilo dag så väntar jag med träningen till kvällen då jag ändå ska träna tillsammans med Robin och Simon. Idag har jag träningsvärk och förutom den träningsvärken jag hade igår i benen och lite i magen så har jag nu det i armar och bröstet. Och det var faktiskt länge sedan jag hade det. Det känns ganska skönt faktiskt för då vet man att man verkligen gjorde något.

Jag var alltså på gymmet igår på kvällen en gång till och körde bröst och rygg tillsammans med Robin och Simon. Sedan när vi kom hem från gymmet och hade duschat unnade vi oss lite rån med filadelfiaost med vitlökssmak.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>