Tisdag 6 augusti 2013

heyyy-16

Nu har jag varit borta några dagar. Den största anledningen till det är att Robin har haft några dagar ledigt och vi har försökt hitta på lite saker istället för att sitta inne framför datorn. Under dessa dagar har vi grillat många gånger, det tycker jag passar bäst på sommaren. Sen har vi badat många gånger bäst att passa på. Lördag och Söndag var vi barnvakt åt mina små syskon Måns och Alma och hade då fullt upp med dem. Det har även blivit några vilodagar men igår hann vi med ett tränings pass. 30 minuter spinning och sedan bröst och rygg. Till lunch grillat och sedan bad. Men nu är Robin tillbaks på jobbet och jag börjar skolan om två veckor. Så nu är det dags att vänja sig vid att gå upp tidigt igen. Men just nu känns det helt omöjligt. Det är ju så skönt att sova. Nu tänkte jag äta lite frukost! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>