Onsdag 7 augusti 2013

large-23

Skolstarten närmar sig med stormsteg så nu ska jag försöka köra stenhårt med träningen nu innan skolan börjar men jag tycker faktiskt det är svårt med hur man ska äta och hur man ska träna. Men jag ska försöka så gott jag kan. Men jag tycker det är roligt och nu vill jag faktiskt att det ska hända lite. Idag var det svårt att komma upp precis som vanligt men jag lyckas ändå vakna i lagom tid. Så vid nio lyckades jag slå upp ögonen och fick då lite bråttom med att tvätta ansiktet, klä på mig och äta frukost innan jag skulle träffa Simon på gymmet vid 10. Sen så körde vi eller ja han ett ganska hårt pass med en kort uppvärmning och sedan armar och axlar. Vi körde armar i superset för att hålla pulsen uppe och sedan två axel övningar och efter det så var han helt slut i både armar och axlar. Sen avslutade vi båda med en halv timmes kondition på löpbandet. Där vi började att gå några minuter och sedan sprang vi 1 minut och gick 2 minuter och avslutade med att gå några minuter.

Efter träningen så gick vi hem till våran syster en stund och hälsade på lite innan jag gick hem och åt mat. Till lunch vart det fläskytterfilé och sallad och ägg. Nu ska jag snart börja med middagen men först ska jag bara slappa i soffan en stund! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>